Corona richtlijnen voor de praktijk

Uw gezondheid staat bij mij op 1!  Ik stel alles in het werk om u veilig aan te raken:

 1. Ik ben zelf gezond en ik en mijn gezinsleden vertonen geen symptomen van een mogelijke COVID-19 besmetting.
 2. Mijn praktijkruimte voldoet qua hygiëne aan de (relevante delen uit de algemene richtlijnen voor huisartsen en de verloskundigenpraktijk (zie het protocol op onze website).
 3. Ik tref extra hygiënische maatregelen zoals het schoonmaken van vloeren, oppervlakten, klinken, aanraakvlakken, ventilatie.
 4. U neemt uw eigen hoeslaken en 2 badlakens mee.
 5. Ik zal u bij het maken van een afspraak een aantal vragen stellen om te bepalen of behandeling in de praktijk mogelijk is. Het resultaat van dit overleg wordt vastgelegd in uw klantendossier. Ik behandel:
  • personen zonder symptomen passend bij COVID-19 (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, meer dan 38°C koorts) waarbij ook eventuele gezinsleden geen symptomen vertonen;
  • personen met bewezen COVID-19 die nadien ten minste 2 weken klachtenvrij zijn
  • personen niet behorende tot de onderscheiden ‘kwetsbare groepen”, dus zonder verhoogde kans op infectie (personen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke handicap die in een instelling wonen en personen woonachtig in een verpleeghuis)
 6. Wij bevestigen schriftelijk de afspraak met verwijzing naar de link naar het op de website gepubliceerde Corona-protocol . Met het maken van de afspraak verklaart u zich akkoord met dit protocol.
 7. U komt in principe alleen naar de praktijk. Zonodig kan één begeleider worden meegenomen. U neemt uw eigen waterflesje mee,
 8. U kunt bij aankomst wachten onder de overkapping van de praktijkruimte. Ik zal u naar binnen roepen wanneer de behandelruimte vrij is voor u.
 9. Ik informeer naar uw gezondheid op het moment van de afspraak. Als u zich op dat moment onwel voelt, zullen wij een andere afspraak met u maken.
 10. Ik vraag u voor binnenkomst uw handen te reinigen met reinigingsgel, welke klaar staat. Papieren tissues zijn beschikbaar, U kunt deze weggooien door met hun voet de prullenbak te openen. U raakt geen deurkrukken, tafeloppervlakken of stoelen aan. Ik schud geen handen (ook niet aan het einde van de behandeling).
 11. Er is geen toiletbezoek mogelijk.
 12. Behalve bij de massage, blijven ik altijd op 1 ½ meter van u, bij binnenkomst, tijdens het voor- en nagesprek, bij vertrek, behalve bij de massage.
 13. Ik was mijn handen voor en na elke massage. Ik draag handschoenen en ik draag tijdens de massage ook mondbescherming en waar nodig een spatbril.
 14. Ik stuur u een betaalverzoek en accepteer geen contante betalingen.
 15. Ik reken geen annuleringskosten zolang er extra beschermingsmaatregelen getroffen moeten worden.
 16. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele besmettingen.

Een fijne behandeling gewenst!

Vriendelijke groeten,
Chantal Baboe

Baboe-Balans
T. 06- 53 35 19 78
info@baboe-balans.nl