Even Voorstellen

Mijn naam is Chantal Baboe en ik ben een gediplomeerd Massagetherapeut, Relatietherapeut en coach. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest in de hulpverlening, waaronder ik vele jaren heb gewerkt als Ambulant Hulpverlener, Intensief Orthopedagogisch Gezinsbegeleider en als Ambulant Maatschappelijk Werker. Ik heb mensen begeleid in het omgaan met geestelijke problemen. In dit werk merkte ik dat mensen veelal (ongewenst) afhankelijk raken van de hulpverleners, omdat er onvoldoende aansluiting is.

Ik ben op zoek gegaan naar een behandelwijze waarin alle aspecten meegenomen worden, welke van invloed zijn op het probleem of de klacht. Waar ik naar zocht was een behandeling die ik kan aanreiken die niet symptoomgericht werkt, maar juist mensen in staat stelt de oorzaak aan te pakken. In 2011 ben ik afgestudeerd op Holos, Academie voor Massagetherapie te Utrecht. Ik ben daar opgeleid door diverse artsen, fysiotherapeuten, psychotherapeuten en massagetherapeuten, die als docent aan de opleiding zijn verbonden. Ik ben zowel regulier als op alternatief gebied werkzaam. Sinds 2008 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Aalten. In het voorjaar van 2020 ben ik afgestudeerd als Relatietherapeut. Vanaf heden kunt u ook terecht in de praktijk voor relatietherapie.

Baboe-Balans is aangesloten bij het netwerk Holos en NIBIG; Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.

Opleiding & diploma’s

HBO Civas – Relatietherapie

HBO Relatietherapeut

2020 In het bezit van diploma

Basisopleiding Familieopstellingen

Basisopleiding EFT

HBO Holos; Academie voor Massagetherapie

HBO Massagetherapeut

2007 – 2011 In het bezit van diploma

Certificaat Masterclass Psoas Traumaverwerking

Certificaat Masterclass Rouwverwerking

Certificaat Masterclass Shantala Babymassage

Certificaat Masterclass Burn-out

HBO Christelijke Hogeschool Windesheim Sociaal Pedagogische Hulpverlening

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

1999 – 2003 In het bezit van diploma

MBO+ Sociaal Juridische Dienstverlening Graafschapscollege

Sociaal Juridische Dienstverlening MBO+

1996 – 1999 In het bezit van diploma