Tarieven

Behandeling
Iedere behandeling begint met een kort gesprek. In dit voorgesprek bespreken we wat de verwachtingen en klachten/ spanningen zijn om de behandeling daar op af te stemmen. Ik kijk dan naar waar de meeste spanningen zitten bij de persoon op dat moment. Ook is er aandacht voor eventuele contra indicaties en eventuele reacties op het vorige consult. De aansluitende behandeling zal hierop afgestemd worden. Tijdens het consult en ook na afloop zal er aandacht zijn voor gevoelservaringen. De duur van de gehele behandeling is 60 minuten. Als u wilt weten of massage geschikt is voor uw gezondheidsklachten, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Indien nodig zal ik u adviseren dit eerst met uw arts, specialist of therapeut te bespreken.

Cadeaubon
Wilt u iemand een massagebehandeling cadeau doen, of wilt u iemand een steuntje in de rug bieden? Een cadeaubon is dan een uniek gebaar! Deze bon kan op afspraak afgehaald worden of worden opgestuurd. Voor het bestellen van een bon kunt u telefonisch contact opnemen via 06-53 35 19 78.

Tarieven per 1 januari 2024 Baboe-Balans

  • Consult Massagetherapie € 95,- (duur 60 minuten).
  • Zwangerschapsmassage / Shantala babymassage € 95,-  (duur 60 minuten).
  • Consult Massagetherapie en Rouwverwerking € 95-  (duur 60 minuten).
  • Consult Traumatherapie EMDR/RDI €125,- (duur 60 minuten)
  • Familieopstellingen individueel €125,- (duur 60 minuten)
  • Ontspanningsmassage  € 95,-  (duur 60 minuten, incl. omkleden en massage).
  • Coaching  € 110,-  (duur 60 minuten).
  • Relatietherapie sessie 2 personen  € 125,-  (duur 60 minuten).
  • Relatietherapie individuele sessie  € 110,-  (duur 60 minuten). 
  • Cadeaubon: elk bedrag vanaf € 15,-

Afspraken welke 1 werkdag van tevoren worden afgezegd, breng ik in rekening.

Bij ziekte of een ander zwaarwegende reden van de therapeut behoudt de therapeut zich het recht om de sessie te annuleren en een nieuwe afspraak te maken.

Het is goed om te weten dat de tijd (vaak al weken van tevoren) wordt gereserveerd en andere cliënten deze plek dan ook geweigerd wordt. De niet nagekomen afspraak kost de praktijk geld. Als u annuleert vanaf 2 werkdagen van tevoren dan neemt de praktijk deze kosten voor zijn rekening. Als u binnen 1 werkdag annuleert (ook bij ziekte), wordt het hele bedrag aan u doorberekend.

Baboe-Balans is aangesloten bij het netwerk Holos en NIBIG; Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg. Het WKKGZ regelt o.a. Het klacht- en tuchtrecht en ziet toe op de kwaliteit van de aangesloten leden.