Tarieven

Behandeling
Iedere behandeling begint met een kort gesprek. In dit voorgesprek bespreken we wat de verwachtingen en klachten/ spanningen zijn om de massage daar op af te stemmen. Ik kijk dan naar waar de meeste spanningen zitten bij de persoon op dat moment. Ook is er aandacht voor eventuele contra indicaties en eventuele reacties op de vorige behandeling. De aansluitende massage zal hierop afgestemd worden. Tijdens de massage en ook na afloop zal er aandacht zijn voor gevoelservaringen. Na de massage krijgt u een kop thee voor de afvoer van de aangemaakte afvalstoffen. De duur van de gehele behandeling is 1 uur en 10 minuten. Als u wilt weten of massage geschikt is voor uw gezondheidsklachten, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Indien nodig zal ik u adviseren dit eerst met uw arts, specialist of therapeut te bespreken.

Etherische Oliën
De massageolie die gebruikt wordt is een puur plantaardige olie, waar eventueel een etherische olie (aromatherapie) aan toegevoegd kan worden.

Cadeaubon
Wilt u iemand een massagebehandeling cadeau doen, of wilt u iemand een steuntje in de rug bieden? Een massagebon is dan een uniek cadeau! Deze bon kan op afspraak afgehaald worden. Voor het bestellen van een bon kunt u telefonisch contact opnemen via 06 53 35 19 78.

Tarieven Baboe-Balans

  • Consult Massagetherapie € 80,- (duur 70 minuten).
  • Zwangerschapsmassage / Shantala babymassage € 80,-  (duur 70 minuten).
  • Consult Massagetherapie en Rouwverwerking € 80,-  (duur 70 minuten).
  • Ontspanningsmassage  € 80,-  (duur 70 minuten waarvan 60 min. massage).
  • Coaching  € 100,-  (duur 70 minuten).
  • Supervisie  € 100,-  (duur 70 minuten).
  • Cadeaubon: elk bedrag vanaf € 15,-

Baboe-Balans is aangesloten bij het netwerk Holos en koepelorganisatie RBCZ. De RBCZ regelt o.a. het klacht- en tuchtrecht en ziet toe op de kwaliteit van de aangesloten leden.