Even Voorstellen

Mijn naam is Chantal Baboe en ik ben een gediplomeerd Massagetherapeut. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest in de hulpverlening, waarin ik mensen heb begeleid in het omgaan met geestelijke problemen. In dit werk merkte ik dat mensen veelal (ongewenst) afhankelijk raken van de hulpverleners, omdat er onvoldoende aansluiting is.

Ik ben op zoek gegaan naar een behandelwijze waarin alle aspecten meegenomen worden, welke van invloed zijn op het probleem of de klacht. Waar ik naar zocht was een behandeling die ik kan aanreiken die niet symptoomgericht werkt, maar juist mensen in staat stelt de oorzaak aan te pakken. In 2007 ben ik terechtgekomen op Holos, Academie voor Massagetherapie te Utrecht. Ik ben daar opgeleid door diverse artsen, fysiotherapeuten, psychotherapeuten en massagetherapeuten, die als docent aan de opleiding zijn verbonden. De meesten van hen zijn zowel regulier als op alternatief gebied werkzaam.

De 4-jarige HBO beroepsopleiding tot Holos Massagetherapeut heb ik in 2011 succesvol afgerond. Deze behaalde certificering geeft een licentie waarmee ik mij heb kunnen aansluiten bij het netwerk Holos en koepelorganisatie RBCZ.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Aalten.